Свештеникот, демонот и педерот

Што се добива кога еден опседнат човек со демонот на хомосексуалноста ќе се сретне со обучен свештеник за избивање на педерлукот во луѓето?

Бонд, жени и алкохол

Како Бонд, Даниел Крег пие неспоредливо многу алкохол во однос на неговите претходници, ама за тоа па има освоено најмалку девојки споредено со другите. Еве како стојат другите бројки.

Врската помеѓу лимонот и мафијата

За најславната криминална организација на светот се знае уште од 1870 година кога еден сицилијански газда запишал дека локалната банда толку многу му ја загрозила работата што тој морал да побегне од островот.

Да се земеме за да се разведеме

Идејата за привремен брак веќе ја има кај дел до Шиитите кои го практикуваат обичајот „брак од задоволство“, кој дозволува заедницата меѓу мажот и жената да се растури на однапред одреден датум.