Чаршафот на познатите

Од рубриката „СРАМ“

И во светот на славните има такви кои од различни причини сакале за првпат да уживаат во сексот во брак. Колку некоја двојка ќе чека да има односи, исклучиво е нивна одлука, а некои одлучиле да чекаат повеќе од други…

Адријана Лима и Марко Јариќ

Не само што оваа двојка наводно чекале да се венчаат, туку оваа манекенка невиноста ја чувала дотогаш.

Ешли Грејем и Џастин Ервин

 

Плус –сајз моделот Ешли Грејем пред седум години во црква го запознала мускулестиот Ервин. Поради неговите религиозни ставови до уживањето почекале додека не се венчале.

Џесика Симпсон и Ник Лешеј

 

 

Убавата пејачка многупати зборуваше дека невиноста ја чува за брак.  Ако направила како што изјавуваше, тогаш прв маж и бил поранешниот сопруг. Џесика тогаш имаше 22 години.

Миранда Кер и Еван Шпигел

 

 

Згодната манекенка во неколку наврати изјави дека нејзиниот свршеник и еден од најмладите милјардери на светот, е традиционален и затоа апстинираат од секс.

Текстот е преземен без интервенција од порталот „Вистина“, со оригинален наслов: „Овие познати двојки тврдат дека не воделе љубов пред да се венчаат“.