Кутрата Маријанa

Од рубриката „СРАМ“

Преземено од „ДоказМ.мк“

Утрово околу 7 часот познатата водителка…

 

 

Абе стварно се исплашив, што се случува со оваа жена, дај има ли некој стар ерген ама со пари  да ја земе оти начисто се упропасти, и кажете и повеќе да не го чека Орце оти он си ја сака Јана добро де и Наташа и Елена и Билјана ииииии многу други само некоја болест да не фати оти сегде го пика.

Текстот е преземен без интервенција од порталот „ДоказМ.мк“ со оригинален наслов „Што се случува со Марјана, зошто толку ни огрдна или само остаре кутрата“.