Не се дише од колбасиве

Градоначалникот на Кочани, Николчо Илијев на 17-тата седница на советот во оптина Кочани посочи дека еден од главните виновници за загадување на воздухот е локал кој правел скара бидејќи истата била на јаглен.

Па нормално.