Нешто паметно и од него

Од рубриката „СРАМ“

Екс-колегите од жирито на „Ѕвездите на Гранд“, Ана Бекута и Аца Лукас покажаа дека иако не се дружат толку често како порано, сепак одржуваат комуникација.

Бекута кон крајот на изминатиот месец октомври одржа голем концерт во Белград, но Лукас малку повеќе ги измеша лончињата, па се избламира пред својата пријателка и колешка, но и пред целиот регион бидејќи Ана нивната интерна Фејсбук преписка ја објави јавно.

Лукас не се појавил на концертот, а причината за тоа била бидејќи заборавил. Пораките меѓу низ изгледаат вака:

Лукас: Анци,ме знаеш дека сум кретен кој заборава. Едно прашање: кога е концертот?
Ана: Беше на 25.10
Лукас: Ме за****аш?
Ана: Жими мајка…
Лукас: Отидо во ку**ц! Па кој ден беше?

 

Текстот е преземен без интервенција од порталот „Вистина.мк“, со оригинален наслов: „Јас сум заборавен кретен: Ана Бекута ги покажа приватните пораки со Аца Лукас“.