Оче Тајлер, грешев!

Пејачот на Аеросмит, Стивен Тајлер платил 80 долари за да стане свештеник на Универзалната црква на животот, и сега може легално да венчава двојки ва САД.

Првиот брак се склучил викендов, а новопечениот поп го завршил онлајн курсот, што го организира Универзалната животна црква, која е вирална црковна заедница што нуди „можност за заработување за луѓето од различни култури, вероисповести и уверувања”.