„Ганза“ – скромно место на одлична локација

Од рубриката „Дегустатор“ Пивница „Ганза“ – Дебар Маало Во срцето на скопската боемштина, некаде кон крајот на дебар-маалската калдрма, постои едно местенце создадено за секој мераклија на добрата храна. Пивница „Ганза“ е местенцето кое нè[…]