Зошто парижанки се поубави од скопјанки?

Се чини дека Французинките секогаш изгледаат беспрекорно, па веројатно помислуваме дека трошат многу време и грижа за изгледот. Но, всушност, повеќе се работи за тоа што тие не применуваат, а не во тоа што прават[…]

Мижи Асан да ти цртам нокти

Да започнеме од почеток – обликот на нокти, како и лакот на ноктите се визит карта на секоја жена. И покрај фактот дека трендовите за нокти се многу конзервативни и не се менуваат често, како[…]

Бидете ин за да не бидете аут

Оваа сезона дајте им предност на боите и подигнете ја негата на едно повисоко ниво. Научете нови техники и поиграјте си со досега неистражени нијанси. Заборавете на бронзерот Тргнете го бронзерот на страна и истакнете[…]

Јакна од јаболка, фармерки од банана

Во Амстердам, интерактивниот музеј наречен „Фешн фор гуд“ ja отвори својата врата за посетителите. Главната намера на музејот е детално и разумно да информира за главните иновации во светот на еко-модата и текстилот и значајно да[…]